Friday, September 6, 2013

Julkkis BB

Pysyttelin pitkään erossa koko ohjelmaformaatista, mutta viime syksynä ajauduin BB:n pariin, joten olihan tämänkin vuoden meno katsastettava. Odotusta lisäsi taloon otettujen julkkujen henkilöllisyyden spekulointi. Olin 100% varma, että joku entinen BB-kisaaja olisi ympätty mukaan. Tuotantopa yllätti eikä talossa ole ketään, joka olisi siellä aiemmin asustellut (harmi kyllä, monien vihaama Niko Saarinen olisi ollut hulvatonta katseltavaa).

Ensimmäiset fiilikset "julkkiksista" oli kyllä aika pettyneitä. On Frederik, on Andy McCoy, mutta ketä ne muut on?? Okei, Salkkari-Jaana/Tähtös-Susanna ja Missi/myös Tähtönen Sara Sieppi oli tuttuja, mutta muut... Miten joku Seiskan toimittaja on millään muotoa julkkis??? Viidakon tähtösissäkin oli parempi cast kuin Julkkis BB:ssä, vaikka sielläkin oli aika nevöhööd-porukkaa.

Tällä hetkellä suosikkini on Andy. Tyyppi vaikuttaa olevan koko ajan tuhdissa tuiterissa, mutta heittää semmosta kommenttia että meinaan välillä pudota sohvalta. Antaa pitkät kaikille ja kaikelle, eikä turhia sievistele. Pelkään vain, että lentää talosta koska ei noudata sääntöjä.

Rasittavimmaksi minun papereissa hyppäsi Claudia, joka ei pääse yli Mariannesta. Ihme hengellinen keskustelu tytön kanssa siitä, millaisena ulkomaailma tämän näkee. Get over it! Antaisi Mariannen sekoilla ja pitäisi huolen omasta julkisuuskuvastaan. Muut asukkaat ovat vielä aika hajuttomia ja mauttomia, mutta kaipa jokainen saa vuoronsa valokeilassa.

Häätöäänestyksessä on itse asiassa nyt melkein juuri ne kolme henkilöä, joita en jaksaisi katsella talossa. Claudia, Kai, jossa eniten nyppii se ettei se ole mikään julkkis, ja Frederik, jonka ego tuntuu paisuneen niin ettei jaksa edes sohvalta nousta. Kenenkään lähtöä en jäisi suremaan.

No comments:

Post a Comment