Thursday, September 12, 2013

Susijengi AUU!!

Jokusenkin vuoden nahkakuulaa pyöritelleenä pakko vähän hehkuttaa upeasti pelannutta korismaajoukkuetta. Viime kisoissa oltiin jo hyvässä vauhdissa ja tällä kertaa tahti on vielä tappavampi. Turkin kaataminen avauspelissä oli vain alkusoittoa. Ruotsi revittiin kappaleiksi kuin raajarikko peura ja Venäjän kanssa väännettiin KAKSI jatkoaikaa. Siihen vielä maailmanlistan nelosen eli Kreikan kaataminen. Huh huh.

Vaikka vanhat vastuunkantajat Rannikko ja Möttölä ovat olleet enemmän tai vähemmän sivuroolissa, on nuoremmasta kaartista noussut ratkaisijoita. Koposesta on kypsynyt loistava johtaja kentälle ja Junnu Lee on tuonut pituutta korin alle. Tosin Kotti ja Muurinen tekevät edelleen rajattomasti duunia ja ovat tärkeitä pelaajia joukkueelle. Huff, joka pelaa samaa paikkaa kuin itsellä oli tapana, on myös nostanut tasoaan. Salin, Haanpää ja Ahonen nousevat tulevaisuudessa isoihin rooleihin maajoukkueessa.

Jatkolohkoista menee neljä parasta jatkoon, eli kolmesta pelistä pari ainakin pitäisi voittaa. Suomella on tänään vastassa Kroatia, lauantaina Espanja ja maanantaina vielä Slovenia. Mikään näistä ei ole helppo vastus, mutta hyvänä päivänä kaatuu kuka tahansa. Ja pointsit muuten Ylelle siitä, että näyttää kaikki Suomen matsit.

No comments:

Post a Comment