Friday, August 30, 2013

Syksyn sarjat

Parasta syksyn tulemisessa on se, että kaikki sarjat palaavat tauolta ja voi taas huolettomasti viettää tummuvat illat kotona ruutua toljottamassa. Koko joukko ihania suosikkejani alkaa kuukauden sisään!

Uusi päivä: alkoi jo maanantaina ja aloitti tämän syksyn rutiinien tulemisen. Ensimmäinen viikko tosin oli melko laimea, 90% ruutuajasta tuntui menevän Haavistoille. Olin myös unohtanut jotkut meneillään olleet juonikuviot, joita en voi sietää (Otso&Mirja, yäh). Toivottavasti syksyn mittaan suosikkihahmoni Elina, Karri ja Tuija saavat paljon tilaa ja kivoja juonikuvioita ja muut tylsimykset sitten vastaavasti vähemmän.

Good wife (2.9.): tätä on odotettu! Kaverini kanssa joku vuosi varmaan silloin tällöin pohdittu, koska tätä taas aletaan näyttää. Näyttelijöiltään yksi parhaista sarjoista ja uudella kaudella mukaan saadaan vielä lisää huippuja ja vanha suosikkini Tehiksestä. Voisiko parempaa maanantai-iltaa olla :D

Geordie Shore (8.9.): Sisällöltään melkoisen tyhjä, mutta ihmiset on sitäkin riemastuttavampia. Volcano-Vicky, Sophie to the rescue, Charlotte & Gary... Jayta kaipaan, uudet pojat ei hirveästi viime kaudella sytyttäneet, mutta Jamesin aikuistuminen oli virkistävää. Saa nähdä mitä uusi kausi tuo tullessaan.

Salkkarit (9.9.): Repeilen jo kun ajattelen Salkkareita. Sarjassa ei ole ollut päätä eikä häntää vuosiin, mutta silti sitä on pakko katsoa. Juonen järjettömyyksistä ja hahmojen reploista on revitty monet naurut, ja syksyn avausjakson clippien perusteella meno jatkuu samanlaisena (ihmissyöntiä...). Mutta Ulla ja Camilla tekee paluun!! Saa nähdä mitä tämä tehokaksikko tuo tullessaan, jo pelkästään heidän takiaan aion joka ilta istua kotona puoli kahdeksan.

Survivor: Blood vs Water (18.9.): Jenkkilässä alkaa jo sarjan 27. kausi, missä vanhat kilpailijat pelaavat läheisiään vastaan. Etukäteen palaavat kilpailijat eivät ole mitenkään erityisen kiinnostavia, joukossa on vain pari jotka oikeasti haluan nähdä kilpailemassa uudestaan. Silti Selviytyjät on aina Selviytyjät, ja onhan mukana Jeff Probst!

Mentalist (29.9.): Jenkkitahtiin mennään, nyt alkamassa kuudes tuottari ja Red John-epäillyt on rajattu seitsemään. Sarjaa on venytetty jo melkoisesti, RJ:n henkilöllisyys olisi voitu paljastaa jo edellisellä kaudella ja tällä kaudella keskityttäisiin vain takaa-ajoon. Ilmeisesti tämäkään kausi ei jää viimeiseksi, vaikka olisin toivonut, että homma olisi osattu taputella ajoissa.

Revenge (29.9.): Seuraan tätäkin jenkkien tahtiin, ja tällekin on käymässä vähän samoin kuin Mentalistille. Juttu paisuu Emilyn käsissä kuin pullataikina, eikä koston saavuttaminen tunnu etenevän pätkän vertaa. Silti loistosarja, koukuttavan jännittävä.

Once upon a time (29.9.): vielä yksi sarja samalle päivälle, tulee mahtimaanantai kun koulun jälkeen tulen katsomaan näitä. Tässä juoni voi heilahtaa ihan mihin suuntaan tahansa, ja se käy silti järkeen (Lumotun metsän logiikalla ainakin). Jännintä on nähdä, mitä uusia satuhahmoja uusi kausi tuo tullessaan.

Vain elämää (4.10.): Eka kausi ylitti kaikki odotukseni (kiitos mutsille ja faijalle, joiden ansiosta yleensäkään osuin katsomaan). Toisella kaudella mukana ei ole ehkä niin loistokkaita artisteja, mutta uskoisin näidenkin osaavan tehdä listahitticovereita toistensa biiseistä.

No comments:

Post a Comment