Saturday, August 17, 2013

Yleisurheilun MM 2013

Jalkapallon arvokisoista saa nauttia vain joka toinen kesä, mutta onneksi penkkiurheilijoille on tarjolla hyviä vaihtoehtoja. Olen joskus ollut suorastaan fanaattinen penkkiurheilija ja tiiraillut kisat kuin kisat läpi ensimmäisistä päivistä viimeisiin asiantuntijoiden kokoaviin lausuntoihin asti, mutta nyt onnistuin jotenkin unohtamaan täysin Moskovan kisat (asiaan voi toki vaikuttaa myös se, etten ole jaksanut kesän aikana seurata juuri mitään uutisportaalia).

Telkkarin ääreen en ole kerennyt kuin vasta tänään, koska olihan miesten keihään finaali pakko nähdä. Olen Ylen kisasivuilta yrittänyt seurailla suomalaisten tuloksia, mutta eipä niissä hirveästi ole ollut kehumista. Nezirin tämän päiväinen juoksu ja Suomen ennätys oli kyllä hieno suoritus, toivottavasti homma jatkuu samanlaisena ja 13 sekunnin alitus nähdään vielä tänä syksynä. Pitkämäen hopea oli myös ihan kiva, mutta kultakin oli niin lähellä!

Mitä olen muiden kuin suomalaisten tuloksia kuullut, venäläisillä tuntuu kulkevan julmetun lujaa. Skeptinen kun olen, odottelen vain koska ensimmäinen käry käy ja douppaajia alkaa ilmaantua kuin sieniä sateella. Kotikisat tai ei, edes kotiyleisö ei voi siivittää noin nätteihin tilastoihin.

No comments:

Post a Comment