Sunday, April 21, 2013

Onko Maikkarilla kukaan katsonut Jenkkien Selviytyjiä???

Mitä ihmeen pelleilyä tämä Selviytyjät Suomi oikein on??? Olen uskollisuudesta amerikkalaisversiolle katsonut suomalaistakin, mutta onpa vaan koko ajan karmeampaa räpellystä. Ensimmäinen pelkoni oli juontajavalinta. Pitkään pelkäsin, että Maikkari heittäisi sinne jonkun ärsyttävän mukanokkelan ja mukahauskan Lorentz Backmanin tai vastaavan, joka yrittäisi tehdä itsestään sarjaa suurempaa sutkautuksillaan. Helpotus oli, kun Heikki Paasosen uutisoitiin ottaneen pestin vastaan, koska Heikki sentään on ihan asiallinen, vaikkei todellakaan vedä vertoja Jeff Probstille. Heikki ei esim. osaa kääntää äänestyslappuja sujuvasti, ja muutenkin kaikkien sarjan "vakiorepliikkien" suomennokset minusta ontuvat.

No sitten on jaksojen rakenne. Kaksi jaksoa viikossa, mikä sinänsä voisi olla tosi positiivista, jos jaksoilla olisi jotain sisältöä! Mutta ei, siinä missä Jenkeissä yhteen jaksoon mahtuu yleensä palkintokisa, koskemattomuuskisa ja heimoneuvosto, niin Suomessa yhdessä jaksossa on joko yksi kisa tai heimoneuvosto ja loput on turhaakin turhempaa lätinää. Suomalaiset ei edes juonittele! Telkassa on näytetty 21 kautta, eikä suomalaiset osaa pelata yhtään. No Janne vähän yritti, mutta muuten porukka on kyllä harvinaisen pihalla.

Entäs sitten nämä muut järjestelyt? Tämän illan jaksossa kerrotaan, kuinka enää ei jaella koskemattomuuksia ja kaksi saa lähdöt. Heikki selitti jostain kahdesta kierroksesta, joilla molemmilla Janin koskemattomuus olisi voimassa, mutta silti äänestettiin vain kerran. Siis mitä hiivattia?? Never in America. Jos USA:n Selviytyjissä olisi ollut tuollainen kahden eliminoinnin ilta, olisi välissä ollut uusi koskemattomuuskisa, eikä mitään yhtäkkisiä tuplasuojia ja olemattomia toisia kierroksia. Suomen formaatin ihmiset ei selvästikään osaa tehdä katsojaystävällistä ohjelmaa.

Kisan jatko jäi todella hämäräksi. Finaaliin pääsee ilmeisesti vain kaksi, mutta jos enää ei kilpailla koskemattomuudesta, miten putoavat kaksi päätetään? Jokaisessa heimoneuvostossa pitää olla joku, jolla on koskemattomuus, niin tämä ohjelma toimii! Aina pitää olla mahdollisuus saada suoja äänestykseltä, eihän tämmöisessä hillumisessa ole päätä eikä häntää. Nyt Maikkari jotain rotia.

No comments:

Post a Comment